It seems you have disabled javascript. Please enable javascript for this site to function properly.
Την Κυριακή 11 Ιουνίου έγινε η λειτουργία στο μικρό εξωκλήσι των Αγίων Πάντων στην Μεγάλη Λάκκα. Το ξωκλήσι χτίστηκε το 2014-15 απο την οικογένεια του Τάσου Γιαννακόπουλου εις μνήμην του αδελφού του Γιάννη και πρωτολειτουργήθηκε τον Ιούνιο του 2015. Φέτος ήταν η τρίτη κατά σειράν χρονιά που λειτούργησε , και παρευθέρηκαν περίπου 100 άτομα.
Μετά την λειτουργία και την αρτοκλασία, ο Τάσος Γιαννακόπουλος έκανε και πάλι το τραπέζι σε όλους τους παριστάμενους, με πλούσιο φαγητό και ποτό. Τα τραπέζια στήθηκαν στην βεράντα του σπιτιού της οικογένειας,- στον περίβολο του οποίου βρίσκεται και το ξωκλήσι. Εκτός απο τα τραπέζια είχε στηθεί και σκίαστρο για τον ήλιο – ή για το ενδεχόμενο βροχής-, έτσι όλοι μπόρεσαν να απολαύσουν ξέγνοιαστοι το φαγητό τους και την παρέα συγχωριανών και φίλων.
Ευχόμαστε να αυξάνονται κάθε χρόνο όσοι μετέχουν στην γιορτή και ο Θεός να δίνει υγεία και αφθονία στους διοργανωτές, για να την μοιράζονται γεναιόδωρα, όπως κάνουν μέχρι σήμερα !